Author:Joydeep Gupta
Email:
Subject:RE: Browser cookies enabled?
Category:Need Help
Message:Brendon, Thanks for the follow up, really appreciate it. Browser cookies are enabled on my machine. I have tried setting the Privacy settings to 'Low' and 'Accept all Cookies', but am still unable to logon. I also tried the Advanced setting -- 'always allow session cookies', but was still unsuccessful. When I launch Puakma and view the Privacy report, it shows me the following. Site http://localhost/ Cookies Accepted Site http://localhost/puakma.pma/main.css?openResource Cookies Accepted The Privacy setting for Local Intranet is 'Always accept cookies from this site' As per your suggestion, I issued the following command "tell http debug on" at the server console and this is what it spews out everytime I try to log in. 08/09/2003 19:17:36: (I) No Anonymous access is allowed to '/system/admin.pma/Lo g?OpenPage'. Requesting login (Anonymous [127.0.0.1] - HTTPRequestManager (80)) 08/09/2003 19:17:36: (D) 5: 12-F7837D8B08-F7837EEFE7 [GET /system/admin.pma HTTP /1.1] (Anonymous - pmaSession) 08/09/2003 19:17:36: (D) 5: 13-F7837D8B08-F7837EF054 [GET /icons/pma_logo.gif HT TP/1.1] (Anonymous - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (I) 'CN=System Administrator/O=System' logged in from 127.0 .0.1 (SYSTEM - puakma.security.pmaDefaultAuthenticator) 08/09/2003 19:18:14: (I) Opened session for 'CN=System Administrator/O=System' ' 127.0.0.1' (SYSTEM - pmaSystem) 08/09/2003 19:18:14: (D) Password does not exist in this design [/system/admin.p ma/Log] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (D) UserName does not exist in this design [/system/admin.p ma/Log] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (D) $RedirectTo does not exist in this design [/system/admi n.pma/Log] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (D) Login does not exist in this design [/system/admin.pma/ Log] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (D) $LoginPage does not exist in this design [/system/admin .pma/Log] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (D) 6: 14-F7837D8B08-F7837F8503 [POST /system/admin.pma/$Lo gin?SavePage HTTP/1.1] (CN=System Administrator/O=System - pmaSession) 08/09/2003 19:18:14: (I) No Anonymous access is allowed to '/system/admin.pma/Lo g?OpenPage'. Requesting login (Anonymous [127.0.0.1] - HTTPRequestManager (80)) 08/09/2003 19:18:14: (D) 7: 15-F7837D8B08-F7837F859F [GET /system/admin.pma/Log? OpenPage HTTP/1.1] (Anonymous - pmaSession) The OS on my machine is XP Home SP1. I have the ZoneAlarm Pro firewall installed on my machine too. Would that have an impact? Is there any other setting that I should look into? Thanks for your help.

Threads:
Unable to log in.   Anonymous 02.Sep.03
    Case-sensitive RDBMS?   Brendon Upson 02.Sep.03
        RE: Case-sensitive RDBMS?   Anonymous 02.Sep.03
    Reset PW?   Tim Stevens 03.Sep.03
        RE: Reset PW?   Joydeep Gupta 07.Sep.03
            Browser cookies enabled?   Brendon Upson 08.Sep.03
                RE: Browser cookies enabled?   Joydeep Gupta 09.Sep.03
                    Changing session ID   Brendon Upson 09.Sep.03
                        RE: Changing session ID   Joydeep Gupta 10.Sep.03